Saturday, September 20, 2008

Una Lliçó Rierenca

I fou xinst com, amb l´aixada a l´espatlla i els tomàquets i les mongetes al cistell, sortí xiulant i fent burilles de l'hort en un dia tant normal com tants d´altris.
I ocurrí que el nostro mestre taoista veié un tal que pujaba a tot drap Riera munt amb el seu Quad adquirit gràcies a incentius, rappels, quilometatjes, pagues dobles i dietes acumulades.
I diuen que tant ràpid 'nava el motorista, que entomà en Panchu, el gos del nostre llaurador cibernètic, enviant-lo a tumar pel cul de la tabanada que li´n va escometre.
I parlen les llengües, que veient el desastre desde més amunt, ni curt ni peretzós, el nostre resolut i heròic "Pagès cibernètic", es situà enmig del camí amb l´aixada en posició d' atac esperant l´arribada del gualtrapa.
I expliquen que el motorista, en acte reflex sense precedents, es desvià encastant- se en un pi pinyoner amb un estil també sense precedents. I explica la llegenda que de tant voluptuós que fou l´impacte, els pinyons que recollí de terra el nostre heroi en arribar allà on la moto fumejaba, estaven ja peladets.
I xinst va sert com el Pagès Cibernètic saludà el tal John (que encara tenia esma de dir ai- uix), apagà el contacte de la màquinota, i tot emportant-se les claus de l´andròmina començà a xiular la tonada que havia deixat a mitges mentre tornava a casa.
I colorins coloradn´st....

6 comments:

Jordi Casanovas said...

comença a caure'm bé el Pagès cibernètic

Carles Casanovas said...

Efestbament, el pagès sibernètic n'es
un crrak, però aiixó d'anar amenaçant
amb una aixada a la mà , és un pel
violent, oi Cookig Truth ??

Moni said...

Escolta, on collons l'has trobat aquest pagès??? ja,ja,ja

Mussol Miop said...

És bo aquest Pagès Cibernètic, eprò una mica Mcgiber que sempre se'n surt de tot! jusjus Eh, passo l'estona molt a gust!! EM declaro seguidora de les ventures i desventures del Pagès cibernètic!

Carles Casanovas said...

I perquè el ric m'ha tapat la
sota papada a la interfecta blogaire.
Una que n'és maca i encara la censura
ens a la menysprea, això not ist posibel !!!

marçal guasch said...

a mi tb m'agrada el pagès cibernètic!