Monday, December 29, 2008

Mars attacks !!

I diuen que fou xinst quel nostru inefable Pagès Cibernètic, homo instruit en la escola de la vida, es llevà quell dia pensant en lo malson més estrany que via tingut en molt de temps llàunst. En la famosa “conspiratio marcianibus somniatta”, éll mateix ens u relata xinst (extracte del document):

1.1-        -“ () Anava d´uns marcianus chatarrerus galàctics que vivien en un planeta verd i bonic, d´agüies transparents i netes, ab molts d´animals i plantes, i tot i tot tant i tant bell i bé de bò de veres (). I quests marcianus, que n´eren chatarrerus prò no tontos, feien creure als terraquis i a gents d´altrus planetes que ben important n´era de fer gastu i anar omplint els cuntainers grocs, verds i blaus. I les piles també llà on toca. I posaven deixalleries per tot arreu, on, a més merda hi deixes, més contents se´t posen ()”.

2.9          - “I els aliats dels marcianus extraterrestres eren aquels ques fan dir governants ()”.

2.10       - “I a aquella manera de funcionar li´n van posar un nom ben de bonich: Reciclatge”.

5.3  - “I després ells (els marcianus), tant vius n´eren, que recollien la purqueria selectiva de tan en tan quan els hi faltaven dublés i es forraven venent-la més enllà de la constelació d'Orion (). I així, ells, que tontos pas de ser-ne, de treballar gens de ni brot. I naltrus de pencar com a Ases, i tot llardós i fet malbé i rius i mars i aires nets ni de lluny curanta pobles”.

7.7         - “I ab els dublés quels marcianus extraterrestres feien a cabassos ab nostrus desperdicis, podien nar de vacances a un lloch quels hi grada tant allà a Casiopea. On dones blaves vestides fins les celles, lletges a parir hi ha dues, i un bingo n’és també, i a ells molt quels i grada xòs ()”.

9.6    - “I su passaben bé i reien els marcianus a costa de la suor dels homos i el desgast dels planetes atjens”.

11.1   - “I el seu planeta era verd i bonic sempre, i en fruïen i en feien bon gaudir mentre el restu de les galàxies curraba per a ells com a negrots Maresmencs”.

6 comments:

dolors said...

Amén...

Carles Casanovas said...

Jesús, Maria y José !!!

lia said...

deu ni dorst!! ven fortonsts!!

moi de tiana said...

on és el pagès, on és??
que se l'han endut els marcians...?
pagès cibernètic, torna amb nosàlt trönst!!

Josep Jorba Casanovas said...

Et yo pentsava quel meu nevoth fora homen de grand alsària mental et açí veich que l'unica neurona qu'ha vist mai, foç per eschriure semejants disbaraths. Quel Rei Xaume no s'enteri dets vasalls descelebrats et embriagats que tripitxen seua terra!

yanmaneee said...

nike epic react
moncler jackets
canada goose outlet
yeezy boost
supreme outlet
supreme clothing
supreme clothing
yeezy 700
supreme new york
longchamp outlet