Saturday, May 03, 2008

En Sam explica en un post el possible posicionament de la Hillary Clinton en respecte a la guerra d´Irak (i en consecuència la seva actitud enfront d´altres possibles conflictes).

Sempre m'ha cridat l'atenció el fet de que en les presidencials dels Estats Units, els candidats fagin valer el seu passat militar i guerrer com algo positiu. Sembla que els ajuda a guanyar vots.

La Hillary no va estar lluitant al Vietnam, al Panamà ni a Korea, i algun assessor li devia suggerir la necessitat de mostrar a la nació el patriotisme ranci típic i tòpic dels americans.

Fa poc vaig llegir en un diari el "chascu" que s´havia emportat la senyora en declarar que uns anys enrere, en una visita als soldats americans a Bosnia, al baixar de l'avió va haver de protegir-se a causa del risc de ser disparada per franctiradors. Sembla ser que el vídeo d´aquell dia en que se la veu a peu de pistes tranquil·lament (rebent un ram de flors de mans d'una nena innocent) ha desemmascarat la trola.

M´encantaria una presidenciable femeninament valenta. Una dona que comenci a fer valer el "WOMAN POWER" lluny d'estereotips equivocats, amb la imaginació i la creativitat inherent al sexe femení. Pero gobernarà una dona que es posarà els pantalons copiant patrons caducs, "masclistes" i absurds.  Trobo que el fet de que una dona accedeixi al poder no significa res si res no canvia. Reivindico la  oportunitat femenina per començar a canviar dinàmiques polítiques erronies i per inspirar a la resta del planeta noves maneres de veure y viure el mon. 




9 comments:

Moni said...

Me gusta. La idea del " woman power",me gusta.
Es cierto que el carácter poliédrico de una mujer puede ser letal pero tal y como dices en tú post su creatividad e imaginación te volverán loco.Tan sólo hay que atreverse a decirlo. Ole tus cojones!
No sé si una vez en el poder la mujer se pondría los pantalones y copiaría patrones absurdos pero seguro que aportaría otra visión del mundo.Si mes no diferent.
Al fin y al cabo, como dice alguien, a las mujeres no hay que tratar de entenderlas, simplemente hay que quererlas.
Felicidades por creer en nuevas posibilidades y que la fuerza te acompañe.

Carles Casanovas said...

M' hauria d'importar molt poc l'idea de la "dona poder", les dones pel sol fet de ser-ho, no les fa diferents als mascles. Vegis exemples recents com Golda Meir, Margarita Tetcher, la filla d'en Gandi, Benacir Buto, Esperanza Aguirre, Carme Chacón...
ens estem equivocant tots. Hem caurien malament unes senyores amb els collons penjant.Prefereixo persones que pensin i que no manin
"Capitan mande firmes!! En el fons ja alguna diferencia en el sexe?
Preferiría un capitá que manés soldats ...Pau !

moi de tiana said...

sembla una lliga això dels yankees.
igual porten ja dos o tres mesos, i diuen que fins a mitjans de juliol o agost no se sabrà qui guanya la semifinal obama-clinton.
¿com poden allargar-ho tant, i a més exportant la competició a gran part de la resta del món capitalitzat, on tot déu sap que s'estan jugant aquests partits i tothom segueix les evolucions estat a estat? les aficions creixen i creixen per moments, és increïble, dura més que una altra cosa que no sé quin és l'exemple...

Uri said...
This comment has been removed by the author.
Uri said...

Moni, creo que la democracia agoniza a causa del valor que le ha dado al capital y a lo privado. El progreso y el bienestar que nos venden no tienen más argumentos que el producir más para consumir más. Más que una democracia lo nuestro es una econocracia.
Cuando me refiero a un "Woman Power", lo hago pensando en el poder intrínseco de la mujer creadora. creativa y positivamente conservadora.
Una mujer sabia no es más sabia que un hombre sabio... pero los hombres ya hemos tenido demasiadas oportunidades... y lo seguimos haciendo con el culo.

Moni said...

Oye lo del poder intrínseco de la mujer creadora es tuyo???? Es cierto que a pesar de las oportunidades lo seguís haciendo con el culo pero es que creo que no somos claras a la hora de pediros las cosas. Teneis miedo de cumplir con expectativas que no existen. Todo es más sencillo. La,la,la...de luz y de color de luz y de color...
El "woman power" es una caja de Pandora brutal. Es bueno que algunos se atrevan a abrirla.
Besos

Uri said...

La mujer no tiene que pedir nada. Y copiar menos. Ese es el woman power por el que apostaría.

Abelunimbus said...

JO és que, realment, crec que no serà la candidata demòcrata a la Casa Blanca. Pel que he llegit i per algun sisè sentit que em diu que no només ho serà l'Obama, sinó que a més guanyarà les eleccions.

Moni said...

Pues si Abelunimbus dice Obama será Obama. Con las lluvias lo acierta así que...