Thursday, August 28, 2008

Great tales of the XXI century.

... i aixinst va sert com el pagès cibernètic va ribart a lort, va enchufar elrec autumatic, i mentre les mongeteres creixien, declaraba el seu amor a una noia eslovaca amb el uifi que pillaba dun veí amb el seu portàtil d´última generació acabat de comprar al PC city...

- Oh progrés! - pensà ell- gràcies a tu em rasco alegrement l´entrecuix sota la figuera, no com el méu revesabi que va conèixer a la seua dona tot carretejant sacs de patates amunt i avall.
- Oh tecnologia! - continuà exclamant-se mentre buscaba equivocadament una icona en forma de cor en el panell "preferencias"- gràcies a tu puc produir mongetes i teclejar les carns de la meva futura muller a l´hora!
- Oh economia! - s´exclamà mentre veia com na Anushka Seminova (dels Seminova de la Bohemia occidental) es començaba a descordar la camisa sens pudor confiada de saber que ja habia trobat marit -pensaba ell-.
- Oh política! -cridà maravellat en veure la gràcia del gest d´ella mentre es desabotonava la camisa-, em dones la llibertat d'estimar més enllà del límit de les meves terres i el méu coneixement!
... i aixinst va sert com el nostre amic, l´increïble pagès cibernètic, va descobrir que allà on hi habia d´haber pit hi habia pel. I encara que diuen que "llà on hia pel hia legria", de repent la cibernètica se li va fer com a feixuga.
... I diuen que aixinst va sert com el genial pagès cibernètic, en aquell agradable dia primaveral, vapagart lordinadort, vapagart el rec autumàtic, i aixada en mà va preparar els solcs per a que l´agüia corrés com li va ensenyar el seu avi.
I colorinst coloradonst, aquet cuentu sea cabado.


4 comments:

Carles Casanovas said...

Això t'ha ensenyat el teu pare, fill
descastat i poca vergonya integral...
Si segueixes així, haviat et trobaràs
sens Great,tales,ni XXI centuri !!!
Tio ja està be ,

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa said...

Digues que no!
que està molt bé aixì, Tio!

moi de tiana said...

xinst fou, o forenst, certament...

tewethot said...

replica bags by joy replica gucci handbags f2s50p1q14 replica bags qatar 9a replica bags replica hermes t0b33e4z37 replica bags hong kong replica bags in uk next m8e22u3a52 replica bags manila