Wednesday, March 31, 2010

Quan vaig estar a Corea, l'amic Bup-Hwa i jo vam fer un projecte d'exposició que pretenia parlar de la existència a través d'una trobada de conceptes occidentals i orientals. Ell hi va aportar la seva capacitat d'entendre allò que som i la conceptualització de la mostra, jo hi posaba algunes fotos.
Finalment tot va acabar en un bonic dossier ple de bones idees, desat en els diferents calaixos dels diferents "sponsors" que vam visitar.
Per mi, l'apassionant d'aquell projecte, va ser el procés d'entendre que tota la estada a Corea i les ensenyances del meu amic i mestre podien ser aglutinades en una sola mostra.
Els cinc elements (foc, metall, aigua i fusta complementats amb l'aspecte terra que els hi confereix la oportunitat de canvi o impermanencia), els colors associats amb cada un dels elements, que a l'hora van lligats a qualsevol aspecte del viure. Els nombres fibonacci, el Ying i el Yang (necessàriament equilibrat amb el tercer element "centre"), la secció àurea, i la geometria matemàtica que ho regeix tot en aquest pla que veiem.
Avui he trobat aquest video que parla una mica de tot plegat. Tingueu paciencia per carregar-lo, és en alta definició i li costa una mica.
El podeu veure a pantalla completa. Val la pena.


Nature by Numbers from Cristóbal Vila on Vimeo.

12 comments:

Carles Casanovas said...

Si que val la pena, val la joia de viure i de ser viu.

lia said...

quina passada!! quina perfecció infinita hi ha a l'univers!!

Moni said...

Gràcies Uri

moi de tiana said...

bestial, bestial...
bestial!!

Srta "Y" said...

volem més!!!

Alba i Mar said...

M'ha agradat molt Uri!!!
Espero que tot vagi molt bé, una abraçada ben forta!!!
Mar ( la Hugas! )

Irene said...

Vele, que ja l'hem vist el vídeo, espavila i explica'ns com ho portes no??? volem tenir notícies!!! 1 petó

Anonymous said...

trobem a faltar els teus posts...

Anonymous said...

Good way of telling, and fastidious paragraph to obtain information concerning my presentation subject matter,
which i am going to convey in school.

My blog Belle Complex review (new.urbanchina.org)

Unknown said...

Good write-up. I definitely love this site
https://decor-ksa.com/iron-fences/
http://caravank.com/factory/
http://caravank.com/for-sale-in-riyadh/
http://caravank.com/withdrawn-for-sale/
http://caravank.com/withdrawal-rooms/

sara said...

University of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of JordanUniversity of Jordan
http://www.ju.edu.jo/home.aspx
University of Jordan
[url]http://www.ju.edu.jo[/url]

seesmacko said...

w8j70u9n72 h6a54j9g83 a6x59f6n52 z4j14l9g46 r2c94y7l71 t8x32i8z59