Sunday, April 06, 2008

Als amics d´Expo Zaragoza els mou l´aigua, font de vida. El séu Leiv motiv canta: "Agua y desarrollo sostenible. Un concepto único e indisoluble".
Just quan s´acabi la exposició internacional sobre l´aigua, enmig de l´àrea protegida dels monegros, un consorci americo-britànic-australià hi vol montar un garitu força interessant: es diu Gran Scala. Son 2025 hectàrees dedicades al garrulisme imperant que ens ataca per tots els "flancus".
32 casinos, 70 hotels, 32 museus, 230 restaurants, 5 parcs temàtics i moooltes mentides per justificar tant magna barbaritat. Diuen els promotors que cap al 2016, aquest lloc rebrà 25 milions de visitants d'arreu del mon anualment.
La promoció econòmica d´una zona que pateix una gran despoblació, i els 9000 euros (en blanc) que s´estan pagant per m2, fan que als "lugareñus" se´ls hi posin els ulls també en blanc. Permetre convertir els monegros (o qualsevol altre lloc) en Las Vegas demostra una falta d'amor, d'imaginació, de sentit comú i de lideratge molt típic dels nostres gobernants.... segur que ens els trobarem tallant cintes el dia de la inauguració (que es preveu cap al 2010).




A la Tele Aragonesa ens ho expliquen de forma objectiva

7 comments:

moi de tiana said...

SU PUTA MADRE
estan molt locus, MOLT!!
i són uns descarats...

Anonymous said...

Tomar como modelo una de las ciudades más insostenibles y horteras del mundo... Buen sitio para blanquear el dinero negro de las mafias europeas y mundiales. ¡Ah, y felicidades por el blog!

marçal guasch said...

Qui s'apunta? va tios que ens ho passarem genial...rollo leaving las vegaaaas. Fins ara t'havies de menjar un àcid per flipar als monegros. Ja no!

Partícula Elemental said...

Les partícules, quan siguin grans, volen tenir un blog com el teu, amb una senyora que es fiqui el dit al nas amb tanta destresa com la teva.

Jordi Casanovas said...

d'això, benvolgut company, se'n diu coherència...

Uri said...

M´apunto al rollo Leaving la Vegas que proposa en Marsi... pero li posaria unes gotes "d´Airbag" per acabar-ho d´arrodonir. ¿Qui té uns iurops en negre? El projecte necessita inversors! Samuel! No huyas!!

Srta "Y" said...

i clar... necessitaran aigua... molta aigua...