Thursday, April 24, 2008

A la tele3, la nostra nostrada, ens van emetre un programa on parlàven de l'aigua i el séu valor inestimable. Unes dosis de concienciació enmig de tanta patxanga fan molt bé, trobo. Pero resulta que al primer anunci publicitari, van i ens proposen comprar un cotxe amb etiqueta "ecològica" per el seu baix consum. Un Seat Leon 1.8 tdi amb llantes d'aliatge de noséquè, climatitzador per aguantar millor el canvi climàtic, navegador de secano, i misèries vàries. 

No van tenir la decència d´anunciar una Jerra per a filtrar l´aigua de l'aixeta, o uns segurus mafre per allò de no tenir tanta por a la que ens caurà.

Ens demanen responsabilitat... 
Algú els hi podria suplicar una mica de coherència?. La necessitat d´aigua i la necessitat de consumir al preu que sigui només lliguen a la tele.

2 comments:

Jordi Casanovas said...

sense oblidar que el reportatge en qüestió era tendenciós i clarament favorable a les dessaladores, que tampoc és una via tan bona.

Abelunimbus said...

Home, però al menys era un cotxe de conusm ecològic, com tots. Ara tots som súper nets. I els nostres néts? Què en diran de tot plegat?

Mira't aquesta entrevista a Eduardo Galeano http://www.tv3.cat/ptv3/tv3Video.jsp?idint=384579 Més que recomenable. Ara, atent al vídeo anunci prescedent. L'entrevista, tanmateix, magnífica.